Support Advocaten/Notarissen/Bedrijfsjuristen

 

Indien uw praktijk ineens erg druk is, maar u niet zeker weet of dit blijvend is, of indien u net die zaak krijgt op een rechtsgebied waar u minder in thuis bent, of indien u om welke reden dan ook (tijdelijk) externe (juridische) ondersteuning nodig heeft, dan hebben wij uw oplossing.

Wij leveren u de jurist op het niveau dat u nodig hebt leveren, voor een redelijke prijs. Ook indien u over allerlei kwesties die binnen uw praktijk leven wenst te “sparren”, of indien u een paar extra ogen wilt om te zien of u op de juiste weg bent, kunnen wij behulpzaam zijn.

Omni Legal beschikt daarvoor over een grote groep juristen en andere specialisten die u kunnen ondersteunen bij een procedure of het op correcte wijze afwikkelen van een grote opdracht. Het pallet loopt van studenten, die onderzoek kunnen doen, via gespecialiseerde juristen tot emeritus hoogleraren die opinies kunnen afgeven.

Het voordeel is dat wij alles in huis hebben en u alleen met ons contact hoeft op te nemen. Wij hebben redelijke tarieven en maken van te voren een afspraak over de kosten, zodat u niet voor verassingen komt te staan.